FOTO. Accident cu şapte victime la Huşi. O maşină înmatriculată în Iaşi, implicată

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă la ieşirea din Huși, în zona Dobrina. În accident au fost implicate trei maşini. Din primele informaţii, în urma coliziunilor şapte persoane au fost rănite. Un este în stare critica si este resuscitata de medici la fata locului. Printre răniţi sunt şi trei copii.

„Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la un accident rutier produs în zona Dobrina (ieșirea din municipiul Huși spre Crasna). În accident sunt implicate trei autoturisme și 7 persoane, dintre care trei copii.  La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, una dintre persoanele implicate în accident se afla în stare de inconștiență, posibil în stop cardiorespirator. Sunt efectuate manevre de resuscitare pentru persoana inconștientă. În acest momente, celelalte persoane implicate în accident sunt evaluate din punct de vedere medical”, au transmis autorităţile.

O masina inmatriculata in Iasi a fost implicata in accident. 

Lasa un comentariu