Doi bătrâni din Vaslui au fost jefuiți! Hoții le-au luat din casă peste 20.000 de lei.

Un bărbat în vârstă de 86 de ani şi o femeie de 74 de ani au fost jefuiţi de doi tineri. Incidentul s-a întâmplat în localitatea Rugăria, judeţul Vaslui Hoţii au intrat în toiul nopţii în casa celor doi şi au furat toţi banii pe care i-au găsit: 20.400 lei. Doi bătrâni din judeţul Vaslui au trecut prin clipe de groază, după ce au fost jefuiţi.

Hoţii au acţionat noaptea. Ei au sărit gardul şi au forţat o fereastră reuşind să intre în casa celor doi. Când vârstnicii au văzut că lipsesc banii pe care îi puseseră deoparte pentru zile negre au sunat imediat la 112. 

Poliţiştii i-au identificat repede pe cei doi hoţi. Este vorba de doi băieţi, de 18 şi 22 de ani, care locuiesc în acelaşi sat cu bătrânii pe care i-au prădat. Tinerii au fost reţinuţi pentru furt calificat. 

Cei doi hoţi au fost identificaţi şi reţinuţi pentru furt calificat 

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Iana au documentat şi probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 18 ani, din localitatea Rugăria, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. (…) Prejudiciul creat în urma săvârşirii infracţiuni a fost recuperat în proporţie de 80%, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor. 

Sursa: Observator

Citește și: Urmărit de Interpol pentru furt, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Urmărit de Interpol pentru furt, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării, de autorităţile din Rusia, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt pe teritoriul acestui stat.

În data de 06 iulie a.c., în jurul orei 17.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 57 de ani, pasager al unui autoturism înmatriculat în România.

Lasa un comentariu