Bărbat decedat în urma unor răni prin înjunghiere; anchetatorii iau în calcul varianta crimei

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Gârceni, a decedat în cursul serii de 24 mai, în urma unor răni prin înjunghiere cu un cuţit, anchetatorii luând în calcul atât faptul că acesta ar fi fost lovit de soţia sa, cât şi varianta că şi-ar fi provocat singur plăgile.

‘La data de 24 mai, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către o femeie de 21 de ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan cu soţul său, acesta şi-ar fi provocat mai multe răni, prin înjunghiere, cu un cuţit. Ulterior, pe parcursul serii, victima, un bărbat de 28 de ani, a decedat. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi un procuror criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei’, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, scrie agerpres.ro.

Lasa un comentariu