Urmărit internaţional de autorităţile italiene pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism, prins de poliţişti

Un bărbat dat în urmărire naţională de autorităţile italiene pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism a fost prins de poliţiştii din Bacău.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, suspectul în vârstă de 45 de ani a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

‘Măsura urmăririi internaţionale a fost instituită la solicitarea autorităţilor italiene, întrucât bărbatul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis la 5 mai a.c., pentru comiterea infracţiunilor de viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism‘, se precizează în comunicat.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a fi efectuate demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile italiene.

Lasa un comentariu