Un urs a intrat în Vatra Dornei. A distrus garduri și a plecat cu un porc în pădure

Un urs a coborât din pădure, luni noapte, în municipiul stațiune Vatra Dornei. El a distrus mai multe garduri și a prins un porc, pe care l-a luat în pădure. Un localnic a sunat la 112 și a cerut ajutor în jurul orei 0.30.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis un mesaj RO-Alert pentru atenționarea populației. Jandarmii au rămas în zonă, asigurându-se că ursul nu se întoarce și că nimeni nu este în pericol.

Ați văzut-o? Polițiștii ieșeni caută o minoră de 14 ani.

Cetățenii din zona de munte sunt îndemnați să aibă grijă unde își depozitează resturile menajere. De asemenea, să țină noaptea animalele la adăpost și să nu se apropie de urs, dacă îl văd.

Acest caz vine la aproximativ o săptămână după ce un urs a coborât de mai multe ori în Pojorâta și a mâncat viței.

un urs a mâncat viței

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava.

Citește și Un copil de 11 ani se luptă pentru viața sa după o provocare de pe TikTok.

O altă provocare de pe TikTok ar fi cauza unui grav incident. Un copil de 11 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a înghițit niște bile magnetice. Familia acestuia avertizează că incidentul s-a întâmplat în urma unei provocări virale pe TikTok, scrie Independent.

Băiatul a fost dus de urgență la spital săptămâna trecută, după ce medicii au bănuit că are apendicită. Însă au observat că o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii.

Vineri, copilului i-au fost scoase trei bile magnetice. A doua zi a avut loc o altă operație istovitoare de șase ore. Chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți.

leave a reply