Un tânăr şi-a înscenat o tâlhărie în urma căreia i-ar fi fost furată suma de 30.000 lei

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna nemţeană Cleja, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înscenat o tâlhărie în urma căreia i-ar fi fost sustrasă suma de 30.000 lei.

Fapta s-a produs pe 22 martie, în jurul orei 19,30, atunci când poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat se află căzut pe trotuar, pe strada Mărăşeşti din localitate, scrie agerpres.ro.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Cleja, care prezenta o leziune la nivelul capului şi care le-a declarat că, în timp ce s-ar fi deplasat la autoutilitara de serviciu, ar fi fost deposedat prin violenţă de o geantă în care ar fi avut suma de 30.000 de lei, bani colectaţi de la mai multe farmacii din Bacău. Poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale, însoţiţi de jandarmi, au efectuat de îndată căutări în zona comiterii faptei, în zonele adiacente locaţiei semnalate, precum şi pe traseul indicat de păgubit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, iar în urma probatoriului administrat în cauză, s-au stabilit date şi probe cu privire la săvârşirea de către tânărul în cauză a infracţiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare şi delapidare.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore.

Lasa un comentariu