Un tânăr din Neamţ şi-a petrecut sărbătorile cu mama, iar la plecare a furat 44.000 de euro

Un tânăr din Neamţ a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a petrecut sărbătorile de iarnă cu mama şi tatăl vitreg, iar la plecare a furat 44.000 de euro.

Tânărul, care locuieşte în judeţul Neamţ, a fost invitat de mama sa, care s-a recăsătorit, să petreacă sărbătorile de iarnă împreună, în Tismana, judeţul Gorj.

În zilele în care a stat cu mama sa şi cu soţul acesteia, tânărul a aflat că bărbatul vânduse nişte proprietăţi şi avea în casă o sumă mare de bani.

La plecare, după sărbători, tânărul şi-a luat la revedere de la mamă şi s-a întors acasă, însă nu cu mâna goală.

A furat 44.000 de euro, bani pe care i-a găsit în casa mamei sale din Tismana, scrie observator.tv.

Abia la două săptămâni după Revelion, femeia şi soţul ei au descoperit că le lipsesc banii din casă şi au anunţat Poliţia.

„La data de 16 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 25 de ani, din comuna Iscusești, județul Neamț, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul lunii decembrie 2019, tânărul ar fi sustras suma de 44.000 de euro, din locuința unor rude din orașul Tismana”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Astăzi, tânărul reţinut a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Până în prezent, prejudiciul de 44.000 de euro nu a fost recuperat.

leave a reply