Un sucevean care și-a ucis nepoata în vârstă de patru ani, în Statele Unite, a primit 30 de ani de închisoare

Un român care a șocat peste Ocean după ce și-a ucis nepoata în vârstă de patru ani a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Emanuel Flutur avea 33 de ani la data comiterii crimei, în anul 2018, și este de origine din Suceava.

Conform informaţiilor apărute în presa de peste Ocean la vremea oribilei fapte, Josephina Mia, în vârstă de 4 ani, a fost înjunghiată de către unchiul său, Emanuel Flutur, fratele mamei fetiţei. Micuţa şi-a dat ultima suflare la spital, la mai puţin de 24 de ore de când a fost înjunghiată de unchiul său.

Un sucevean și-a ucis nepoata de patru ani în Statele Unite

Crima a fost comisă în fața altor patru frați din familie. Martor la crimă a fost și tatăl fetiței, care se afla în casă și, alertat de strigăte, a încercat să intervină. Tatăl a reușit să-i ia cuțitul individului, însă acesta o tăiase deja pe micuță.  

Subiectul a continuat să fie urmărit de presa americană până la sentința finală, de zilele trecute. Au fost făcute inclusiv reportaje video de către televiziunile americane, cu filmări din sala de judecată.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Citește și Premieră în America Latină! Columbia a autorizat sinuciderea asistată medical

Lasa un comentariu