Un politician din Suceava şi fetiţia lui de 10 ani, morţi într-un groaznic accident rutier

Consilierul local Marius Cernescu, în vârstă de 36 de ani, și fiica sa în vârstă de 10 ani au murit în județul Ialomița, după ce mașina condusă de tată a fost lovită cu o violență extremă de un alt autoturism, scrie monitorulsv.ro, potrivit ziaruldeiasi.ro

Conform presei ialomițene, din primele cercetări ale poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Movila, ar fi depășit pe linia continuă și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Este vorba de Marius Cernescu, care era cel mai tânăr consilier local din Suceava.

Fetița în vârstă de 10 ani a suceveanului a fost găsită de pompierii militari încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața. Marius Cernescu avea și el leziuni extrem de grave și a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi dus la Constanța. Din păcate, și el a decedat în scurt timp. Din accident au mai rezultat încă trei răniți, printre ei și soția lui Marius Cernescu, singura supraviețuitoare din mașină.

Lasa un comentariu