Un copil de 7 ani din județul Vaslui a fost bătut de învățător pentru că nu știa tabla înmulțirii! Băiatul a ajuns acasă cu palma învinețită

Un copil în vârsta de 7 ani din comuna Tăcuta din județul Vaslui a ajuns acasă cu palma învinețită după ce învățătorul l-a bătut cu bățul. Totul s-a petrecut la Școala Protopopești.

”Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta, Jud Vaslui pentru ca nu știa tabla înmulțirii ..Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal ..vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii. Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frica ..și mai este si doamna profesoara de matematică, care jignește copiii. Cazul unei fetițe ce a venit din Germania la școala protopopești si doamna de matematica a jignit-o foarte tare si urat și copila a mers acasa plângând ..acești profesori ar trebui sa se retragă singuri din școala”, spune mama băiatului.

Citește și: O adolescentă de 14 ani a împușcat mortal un băiat de 11 ani, în timp ce se certa pe armă cu o fată – VIDEO

leave a reply