Un copil de 14 ani a murit după ce ambulanța în care era resuscitat după un accident a fost implicată, la rândul ei, într-un accident

Un copil de 14 ani dintr-o comună din Vaslui a murit după ce ambulanța în care era resuscitat după un accident a fost implicată, la rândul ei, într-un accident, în timp ce-l transporta la spital.

Dublul accident a avut loc pe 29 iunie, când băiatul de 14 ani a fost prima dată accidentat foarte grav în satul său natal, Vulpășești, iar în timp ce era resuscitat în ambulanța care îl transporta la spital a mai fost accidentat o dată, după ce o mașină a intrat în plin în salvarea aflată în misiune, scrie Vremea Nouă.

Copilul a murit la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pe 25 iunie, medicii nemaireușind să-i salveze viața, în ciuda eforturilor disperate depuse, din cauza rănilor suferite în cele două accidente consecutive.

”Cadrele medicale de pe salvare au făcut eforturi uriașe, l-au resuscitat și au reușit să îi pornească inima, după care l-au urcat în salvare și au plecat spre Spitalul de Urgență Bârlad. Ghinionul s-a ținut lanț de acest copil și în Bârlad ambulanța care îl transporta intubat la spital a fost lovită de un autoturism într-o intersecție. Băiatul și asistentul medical de pe ambulanță, care a suferit o contuzie urâtă la coloană, au fost preluați de o altă ambulanță. Sunt pur și simplu costernat, încă nu pot să cred că acest copil atât de bun a plecat dintre noi”, a spus primarul comunei Băcani, de care aparține satul Vulpășești, Vasile Stoica.

Lasa un comentariu