Un copil de 13 ani s-a împușcat cu o armă găsită în pădure, la Suceava

Un băiat de 13 ani a fost la un pas de moarte după ce s-a împușcat în față cu o armă găsită în pădure. Fratele acestuia, în vârstă de 17 ani a găsit arma de tir sportiv și a adus-o acasă. Copilul a suferit leziuni la nivelul feței. Accidentul s-a petrecut, luni seară, în curtea gospodăriei din Solca unde locuiesc cei doi frați.

Băiatul mai mare a mers în pădure și la circa 2 km de casă a găsit arma, cu aer comprimat, care prezenta urme de degradare. Minorul a luat arma și a pus-o în curte, lângă un utilaj agricol.

Ați văzut-o? Polițiștii ieșeni caută o minoră de 14 ani.

Luni, 24 mai 2021, la ora 20.14, Poliția orașului Solca a fost sesizată prin 112 de către un bărbat despre faptul că fiul său a manevrat impudent o armă de tir.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” , „uzul de armă fără drept” și „vătămarea corporală din culpă”.

Un copil de 13 ani s-a împușcat cu o armă
Un copil de 13 ani s-a împușcat cu o armă

Mai multe informații aici.

Citește și Un urs a intrat în Vatra Dornei. A distrus garduri și a plecat cu un porc în pădure.

Un urs a coborât din pădure, luni noapte, în municipiul stațiune Vatra Dornei. El a distrus mai multe garduri și a prins un porc, pe care l-a luat în pădure. Un localnic a sunat la 112 și a cerut ajutor în jurul orei 0.30.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis un mesaj RO-Alert pentru atenționarea populației. Jandarmii au rămas în zonă, asigurându-se că ursul nu se întoarce și că nimeni nu este în pericol.

Un urs a coborât de mai multe ori în Pojorâta

Cetățenii din zona de munte sunt îndemnați să aibă grijă unde își depozitează resturile menajere. De asemenea, să țină noaptea animalele la adăpost și să nu se apropie de urs, dacă îl văd.

Acest caz vine la aproximativ o săptămână după ce un urs a coborât de mai multe ori în Pojorâta și a mâncat viței.

leave a reply