Un centru de vaccinare rezervat cadrelor militare a devenit operaţional în Botoşani

Un centru de vaccinare rezervat cadrelor militare a devenit operaţional, începând de vineri, în judeţul Botoşani, a declarat comandantul Garnizoanei Botoşani, colonelul Corneliu Titiliuc.

Potrivit acestuia, centrul de vaccinare funcţionează în incinta unei unităţi militare şi va asigura imunizarea a aproximativ 1.500 de actuali sau foşti angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale (MApN) din judeţul Botoşani.

‘Acest centru de vaccinare este destinat cadrelor militare active, dar şi celor în rezervă şi retragere din judeţul Botoşani’, a afirmat Titiliuc.

La centrul de vaccinare al MApN sunt arondaţi şi angajaţii Centrului Militar Judeţean, Administraţiei Rezervelor de Stat şi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, scrie agerpres.ro.

Acesta este cel de-al treilea centru de vaccinare din judeţ care a devenit funcţional, după cele de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani şi de la Spitalul Municipal Dorohoi, care au fost create pentru imunizarea personalului medical şi a celui aflat în prima linie în lupta anti-COVID-19. 

Lasa un comentariu