Un bătrân din Huşi a murit după ce locuinţa sa a luat foc. Bărbatul de 71 de ani avea arsuri pe 90% din suprafața corporală

Un bâtrân din Huşi s-a stins din viaţă, după ce locuinţa sa a luat foc. Pensionarul de 71 de ani avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului şi a murit în timp ce trebuia să fie transportat la un spital de specialitate din Iaşi.

Pompierii din Huşi au acţionat la locul incendiului cu două autospeciale și echipaje specializate. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și a două camere de locuit, scrie observatornews.ro.

Iniţial, bătânul a reuşit să se autoevacueze, deşi avea arsuri de gradele III și IV pe aproximativ 90% din suprafața corporală.

A murit în drum spre spital

După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o țigară aprinsă și uitată lângă un pat.

Bătrânul a fost preluat de la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huși, cu o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iași. Nu a mai ajuns însă la destinaţie în viaţă.

Lasa un comentariu