Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură, după care a dormit două nopţi alături de ea

Un bărbat de 48 de ani, din Santa Mare, județul Botoșani şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură. Ulterior, a dormit două nopţi alături de ea. El a fost reşinut de poliţişti, audiat, după care internat la Psihatrie.

Citește și Un motociclist și-a pierdut viața, după ce a fugit de poliţie şi a intrat într-un stâlp.

Crima s-a petrecut marţi, din spusele autorului. Bărbatul le-a mărturisit oamenilor din sat că îşi omorâse iubita, cu un an mai în vârstă decât el.

O vecină a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile şi a apelat la 112, gândindu-se că ceea ce afirma bărbatul putea fi real. Bărbatul a lovit-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat.

şi-a ucis în bătaie concubina. Poliţiştii l-au transportat pe bărbat la sediul IPJ Botoşani

La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă. Femeia a fost găsită fără suflare de către cadrele medicale, decesul fiind în urmă cu cel puţin 48 de ore.

Poliţiştii l-au transportat pe bărbat la sediul IPJ Botoşani, scrie stiri.botosani.ro. După audieri, bărbatul a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru a fi supus unei evaluîri de specialitate. În perioada următoare medicii o să decidă dacă acesta avea sau nu discernământ în momentul producerii faptei.

Lasa un comentariu