Un bărbat de 70 de ani din Neamţ şi-ar fi ucis soţia, după care şi-ar fi pus capăt zilelor. Cum s-a descoperit că cei doi erau morţi, în propria casă

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din judeţul Neamţ. Un bărbat şi-a omorât soţia, o femeie în vârstă de 64 de ani, iar apoi s-a spânzurat. Nu se ştie exact când a avut loc tragedia. 

Din primele cercetări, descoperirea macabră ar fi fost făcută de un echipaj medical care a fost solicitat la faţa locului de către un cunoscut al celor doi, îngrijorat de faptul că nu i-ar mai fi văzut prin gospodărie de ceva timp, scrie obsevatornews.ro.  

Trupurile celor doi soţi au fost găsite în camere diferite 

Cadrele medicale au intrat în locuinţă şi au găsit-o pe femeie fără suflare şi au anunţat imediat poliţia. Într-o altă încăpere au avut parte de o descoperire la fel de şocantă. Bărbatul, soţul femeii, şi-ar fi pus capăt zilelor. 

Aparent, ar fi vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Nu se ştie încă de câte zile erau cei doi morţi, femeia în vârstă de 64 de ani şi bărbatul în vârstă de 70 de ani. 

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat 

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele necropsiei şi fac audieri pentru a afla ce anume a produs această tragedie. 

De altfel, acest caz a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care vor stabili cum s-a petrecut totul. 

Lasa un comentariu