Un bărbat care îşi ducea soţia să nască, la spital, a depăşit pe linie continuă, fără să se asigure

Un bărbat care îşi ducea soţia să nască, la spital, la Botoşani, a depăşit pe linie continuă, fără să se asigure, a lovit o maşină şi a ajuns cu autoturismul în şanţ, răsturnat.

Uun bărbat de 33 de ani dintr-o localitate din Botoşani s-a urcat marţi seara la volan în cea mai mare grabă, după ce soţia lui l-a anunţat că are primele contracţii şi trebuie să ajungă cât mai repede la maternitate. Bărbatul a demarat cu viteză spre Secția de Obstetrică și Ginecologie din Botoșani.

Bărbatul a încălcat mai multe reguli de circulaţie, dorind să ajungă cât mai repede la maternitate. La ieșire din localitatea Trușești, pe DN 29D pe direcția Botoșani, bărbatul s-a angajat în depășirea unui microbuz, trecând peste linia continuă. Celălalt conducător auto semnalizase stânga pentru a vira pe un podeț și astfel cele două mașini s-au ciocnit puternic.

Autoturismul în care se afla femeia însărcinată s-a răsturnat pe marginea drumului. Soțul a sunat de urgență la 112 și în zonă s-a deplasat o ambulanță care a preluat gravida, care se afla din fericire într-o stare bună. A fost găsită cu un traumatism la un genunchi. A fost transportată de urgență la spital pentru a naște, scrie Botoşeneanul.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele soțului femeii gravide, pentru vătămare corporală din culpă.

Lasa un comentariu