Un barbat a fost arestat pentru trafic de droguri

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna vasluiană Puşcaşi, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Vaslui, din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, a rezultat faptul că bărbatul ar fi achiziţionat droguri de risc în Spania şi ar fi încercat să le introducă în România, urmând ca acestea să ajungă la consumatori de pe raza judeţului Vaslui.

Bărbatul a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din judeţul Arad, având asupra sa 212 grame de droguri de risc (cannabis). Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 21 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. Bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile‘, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Lasa un comentariu