Un agent de politie este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta

Un agent de poliţie a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru săvârşirea mai multor fapte de corupţie, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Potrivit sursei citate, poliţistul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de influenţă, luare de mită şi abuz în serviciu, infracţiuni pe care le-ar fi săvârşit din 2015 până pe 10 septembrie 2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare.

‘În data de 26 septembrie 2019, ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ au pus în executare mai multe ordonanţe de ridicare a unor înscrisuri şi un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ privind un agent de poliţe din judeţul Neamţ’, se precizează în comunicatul DGA.

Poliţistul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de vineri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un comentariu