Trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet, la Bodești

Trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet, duminică, pe un drum judeţean, în afara localităţii Bodeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 70 ani, din Bodeşti, conducea un autoturism pe DJ 155, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând într-un parapet metalic. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a altor două pasagere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, scrie Agerpres.

Potrivit ISU Neamţ, una dintre victime este în stare gravă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.

Două persoane, un bărbat în vârstă de 64 de ani (conducătorul auto) şi o femeie în vârstă de 66 ani, au fost preluate de SMURD şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. O femeie (pasageră în autoturism) se află în stare gravă şi primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului, de la membrii echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean. După ce va fi stabilizată, persoana va fi transportată la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar privind comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

leave a reply