Trei persoane, acuzate de comiterea a 21 înşelăciuni prin metoda ‘Accidentul’

Două persoane din Piatra-Neamţ şi una din localitatea Podoleni sunt acuzate de poliţişti de comiterea a 21 de înşelăciuni prin metoda ‘Accidentul’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moșu.

Tânărul de 26 de ani este încarcerat în Penitenciarul Vaslui, ca urmare a executării unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul de 38 de ani este încarcerat în arestul IPJ Neamț, față de aceasta fiind dispusă metoda arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat într-o altă cauză penală.

Femeia de 33 ani a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie adusă în faţa instanţei pentru luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii din Piatra Neamț atrag atenția cu privire la astfel de pericole pentru ca, pe viitor, numărul acestor fapte de înșelăciune să fie într-o continuă scădere, scrie radioiasi.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moșu, a precizat pentru postul nostru de radio, că, în cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, trebuie să vă adresaţi de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Lasa un comentariu