Tânăr în stare gravă după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns, ieri, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din municipiul Vaslui.

El a fost găsit în comă de echipajul medical de Terapie Intensivă Mobilă care a fost solicitat să intervină la faţa locului, notează agerpres.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, tânărul ar fi petrecut în timpul nopţii cu încă trei persoane, cu care a consumat băuturi alcoolice, iar în cursul dimineţii a încercat să coboare pe burlanul de scurgere al blocului, după nişte chei pe care unul dintre bărbaţii din apartament le-ar fi aruncat pe fereastră.

‘Am fost sesizaţi în cursul dimineţii, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani a căzut de la înălţime. Au fost demarate verificări pentru a se stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Tânărul a fost intubat iar starea sa este în continuare critică, potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Lasa un comentariu