Un suceavean a încercat să păcălească un polițiștii, făcând schimb de locuri cu pasagerul din dreapta

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Călugăreni din Municipiul Vaslui, județul Vaslui, au surprins un autoturism înmatriculat în județul Suceava, care se deplasa spre municipiul Vaslui cu 127 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h.

Echipajul de poliție rutieră a plecat în urmărirea autoturismsului, ocazie cu care, în zona unui popas turistic, a observat vehiculul oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, iar conducătorul autoturismului a fost surprins coborând prin portiera din stânga față, ulterior ocupând locul pasagerului din dreapta, scrie aloiasi.ro.

În momentul în care polițiștii au ajuns lângă autoturism, la volan se afla o persoană de genul feminin. Bărbatul de 42 de ani, din Gura Humorului, județul Suceava, a fost invitat la sediul poliției și a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule, pentru o abatere la regimul rutier săvârșită în luna aprilie 2021.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un comentariu