Un student și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen, amenințând că se sinucide

Un student de la Facultatea de Inginerie Electrică și Științe a Calculatoarelor de la Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen. Acesta a amenințat că se sinucidea în dimineața zilei de luni, 31 mai, la scurt timp după începerea examenului.

Studentul a intrat în panică pentru că nu era sigur că știe subiectul de examen. Profesorul aflat în sală i-a cerut să se liniștească și să bage cuțitul înapoi în buzunar. Tânărul în vârstă de 22 de ani l-a ascultat, iar examenul a continuat. La finalul testului, polițiștii l-au abordat pe student, i-au luat cuțitul și apoi l-au condus la spital.

Un student și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen
Un student și-a pus cuțitul la gât în timpul unui examen

Tânărul a spus că urma un tratament de specialitate, pe care în ziua respectivă nu l-a respectat. Conform Monitorul de Suceava, la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, studentul a fost evaluat de un medic specialist. Mai apoi a fost transferat la Secția Psihiatrie și internat pentru tratament.

Citeşte mai mult pe stirisuceava.net.

Citește și Iași: O maşină a intrat într-un stâlp în intersecţia de la Cotnari.

În această după-amiază a avut loc un accident rutier în intersecţia de la Cotnari.

Şoferul unui Volkswagen care nu a acordat prioritate când încerca să facă stânga a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, maşina VW a ricoşat într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului nu au rezultat victime, conform ziaruldeiasi.

UPDATE El este tânărul drogat care a avariat 15 mașini. A fost „luat pe sus” de mascați.

Lasa un comentariu