Un băiețel de aproape trei ani a căzut în gol de la etajul II al unui bloc

Un băiețel de doi ani a căzut în gol de la etajul II al unui bloc din Fălticeni, de la o înălțime de peste 7 metri. El a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean Suceava.

Joi dimineață, în jur de ora 10.00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut de la geamul unei bucătării.

A căzut în gol de la etajul II

Din primele cercetări rezultă că băiatul în vârstă de 2 ani și 11 luni a scăpat de sub supraveghere. El s-a urcat pe pervazul geamului de la bucătăria locuinței și a căzut în gol pe aleea betonată din fața blocului.

Personalul medical care a intervenit la fața locului l-a găsit pe minor conștien. Acesta a fost dus întâi la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.  

Băiețelul a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene, contuzii cerebrale hemoragice și un hematom cranian.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava.

Citește și Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România, a murit într-un accident la Șaru Dornei, în Suceava

Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România a murit într-un accident cumplit produs vineri. Inițial, motociclistul a fost găsit de echipajul de pe ambulanță conștient și cooperant. Dar ulterior, în drum spre spital, starea lui s-a agravat și a murit.

Din primele date rezultă că motociclistul a pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o mașină și apoi fiind proiectat într-un gard. Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00. La volanul mașinii se afla o femeie de 26 de ani care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, scrie observatornews.ro.

Lasa un comentariu