Şeful interimar de la Permise şi Înmatriculări rămâne în arest preventiv

Şeful interimar de la Permise şi Înmatriculări Suceava, inspectorul principal Viorel Andrei Donciu, acuzat de fapte de corupţie, arestat preventiv de Tribunalul Cluj în 9 aprilie pentru 30 de zile rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Cluj care a respins contestaţia formulată de acesta.

Minuta instanţei: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul D. V. A. împotriva încheierii penale nr. 374/C din data de 8 aprilie 2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Cluj. Obligă inculpatul la plata sumei de 350 lei cheltuieli judiciare în contestaţie în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 15 aprilie 2021„.

Şeful interimar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, inspectorul principal de poliţie Andrei Viorel Donciu, a fost reţinut, în urmă cu o săptămână de DNA Cluj fiind cercetat într-un dosar privind fapte de corupţie în Maramureş unde a fost şef al aceluiaşi serviciu.

Donciu este acuzat de luare de mită în formă continuată (trei acte materiale), cumpărare de influenţă şi acces ilegal la un sistem informatic.

Lasa un comentariu