Fugea de polițiști și a intrat cu mașina într-un stâlp. A încercat apoi să fugă pe jos

Un echipaj de la Poliția municipiului Rădăuți, Suceava, care acționa în control pe timp de noapte, a prins cu greu un șofer, care nu avea permis și era probabil băut. Acesta a fugit de polițiștii, care se aflau pe urmele lui, iar apoi a luat-o pe jos.

Fugarul a intrat în scurt timp cu mașina într-un stâlp

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.40, patrula de siguranță publică a observat că din parcarea unei benzinării a plecat un autoturism Alfa Romeo care avea avarii în partea din față. Polițiștii au pornit sistemele acustice și luminoase și au făcut semnal de oprire, dar bărbatul de la volan și-a continuat deplasarea.

Fugarul a intrat în scurt timp cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. Șoferul a coborât din mașină și a luat-o la fugă pe jos. Polițiștii estimează că l-au ajuns după 300-400 de metri, bărbatul fiind imobilizat și încătușat.

Din mașină a mai coborât un bărbat, care de asemenea a fugit. Șoferul în vârstă de 29 de ani, a fost dus la sediul Poliției municipiului Rădăuți. Deși mirosea a alcool, acesta a refuzat însă să sufle în etilotest, iar ulterior a refuzat în scris și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Lasa un comentariu