După ce vecinii au reușit să stingă incendiul, pompierii l-au găsit spânzurat pe proprietar

După ce vecinii au reușit să stingă incendiul, pompierii l-au găsit spânzurat pe proprietar! Mai mulți vecini au fost alertați de fumul care ieșea pe geamul unei locuințe. Aceștia au reușit să stingă focul, iar între timp, la fața locului au ajuns și pompierii.

În camera unde a izbucnit incendiul, pompierii au găsit o butelie deschisă de la care ieșea gaz. În cele din urmă, butelia a fost închisă și scoasă în grădină, fiind evitat astfel riscul unei explozii.

După ce vecinii au reușit să stingă incendiul, pompierii l-au găsit spânzurat pe proprietar

În timp ce încercau să lichideze orice focar al incendiului, pompierii au găsit în podul grajdului, din spatele casei, o persoană spânzurată. Vecinii au confirmat că este vorba chiar de proprietar, iar echipajul medical venit la fața locului a încercat să-l resusciteze.

Bărbatul avea 53 de ani, iar vecinii au povestit că marți, cu o zi înainte de tragedie, proprietarul s-a certat cu soția, iar aceasta a plecat de acasă împreună cu fiul. Ancheta a fost preluată de polițiști, care încearcă acum să afle mai multe amănunte despre tragedia de la Dolheștii Mici.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava.

Gheorghe Flutur a fost reales la conducerea PNL Suceava.

Lasa un comentariu