Concluzia medicilor: De ce a murit tânăra mămică din Suceava la numai 20 de ani?

De ce a murit tânăra mămică din Suceava la numai 20 de ani?

Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Moldovița, mama unei fetițe care nu împlinise încă 5 luni a fost găsită moartă în casă de concubinul ei, în duminica Floriilor.

Concluzia medicilor legiști, care au efectuat necropsia a fost că decesul s-a provocat din cauza unui edem cerebral, care i-a provocat insuficiență cardio-respiratorie acută. Acesta este genul de deces care se instalează aproape instantaneu, atunci când se produce o creștere în volum a creierului.

Edemul cerebral poate fi consecință a unui traumatism mai nou sau mai vechi, a unui accident vascular cerebral. De asemenea, poate fi a unei infecții provocate de virusuri, bacterii sau paraziți.

Ce s-a întâmplat cu tânăra mămică din Suceava?

Pe 25 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii de la Secția Rurală Vama au primit un apel de urgență de la Moldovița.

Din cercetări a rezultat că Ana Maria Lețchi, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de către iubitul, în stare de inconștiență. Tânărul, ajutat de o cunoștință, ar fi încercat manevre de resuscitare, sub îndrumarea telefonică a unui reprezentant de la Ambulanța Câmpulung Moldovenesc.

A ajuns ulterior și personalul de pe ambulanță, însă pentru tânără nu se mai putea face nimic. Personalul de pe ambulanță a constatat că decesul era instalat de ceva vreme, în jur de două ore.

În decembrie 2020, tânăra adusese pe lume un copil. Aceasta născuse natural, iar toate investigațiile pe care le făcuse arată că era clinic sănătoasă. Investigațiile medicale nu au identificat probleme de sănătate, dovadă și că tânăra a născut natural. Mama tinerei, spune că fata nu a avut probleme de sănătate majore în copilărie și adolescență

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava.

Lasa un comentariu