Ceartă în faţa unui bar din oraş. O femeie din Suceava şi-a bătut soţul până a obosit

Ceartă în faţa unui bar din Suceava! O femeie în vârstă de 40 de ani, a mers miercuri seară la barul în care ştia că soţul ei îşi petrece timpul. Ajunsă acolo, a început să-l certe, iar apoi să-l bată în toată regula

La final, femeia, aflată în stare de ebrietate, era atât de obosită încât nici nu a putut fi audiată de poliţişti.

“Miercuri, 14 iulie 2021, la ora ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie își agresează soțul în fața barului Manole de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, fiind identificați Viorica R., de 40 de ani, și Marcel R., de 37 de ani, din municipiul Suceava, cei doi fiind în stare avansată de ebrietate.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni, însă nu au putut fi audiate pentru că erau în stare avansată de ebrietate.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței, bărbatul declarând verbal faptul că nu a fost lovit de nicio persoană și nu cunoaște motivul pentru care s-a apelat 112. În cauză s-a întocmit formular de evaluare a riscului, fără a se îndeplini condițiile de eliberare a unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de violență în familie”, se arată într-o informare a IPJ Suceava

Lasa un comentariu