Șofer prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Un localnic din Poiana Stampei a fost prins beat la volan de două ori într-o zi pe raza județelor Suceava și Bistrița-Năsăud. Acesta a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, dar care nu îi dădea drept de circulație.

Șofer prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Sâmbătă, 30 octombrie, autoturismul lui Florin Chiforesc a fost oprit de către un echipaj de poliție în jurul orei 10:00. Acesta circula cu o viteză de 72 kilometri la oră în localitatea Poiana Stampei, pe DN 17. Polițiștii au constatat că șoferul fusese oprit în aceeași zi și la Prundu Bârgăului, unde a efectuat primul etilotest. Rezultatul acestuia a fost de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Deși nu mai avea dreptul de a se urca la volan, bărbatul a mai comis o infracțiune continuându-și drumul până a fost oprit de cel de-al doilea echipaj de poliție. La etilotestul efectuat în Poiana Stampei, șoferul avea concentrația de 0,58 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

Florin Chiforesc a comis următoarele infracțiuni: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului”, conform Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Șoferul a fost reținut la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava pentru 24 de ore.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și: VIDEO! Cursă nebună cu BMW-ul, având 140 km/h prin oraş

Lasa un comentariu