Şofer din Timiş, prins de poliţişti cu 1.700 kilograme de peterdare fără documente de provenienţă

Poliţiştii din Bicaz au confiscat de la un bărbat peste 1.700 de kilograme de articole pirotehnice pentru care nu avea documente de provenienţă, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din judeţul Timiş, se afla la volanul unei autoutilitare când a fost oprit pe drumul naţional DN 12C de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, scrie agerpres.ro.

‘În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit în interiorul vehiculului 1.762 de kilograme de articole pirotehnice din categoria P1, F2, F3 şi F4 (baterii de artificii şi emiţătoare de sunet), pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă şi transport. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor’, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a celor destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Lasa un comentariu