Sinucidere de coșmar. Și-a legat o mână de picior și s-a aruncat în râu, de față cu soția sa

Un bărbat s-a sinucis de față cu soția sa, după ce și-a legat o mână de picior și s-a aruncat în râul Moldova. Ambii erau bolnavi psihic și au mai avut tentative de sinucidere.

Un tânăr de 28 de ani din Gura Humorului s-a sinucis duminică seara, după ce și-a legat o mână de picior și s-a aruncat în râul Moldova, de față cu soția sa.

Ambii erau bolnavi psihic și au mai avut tentative de sinucidere, scrie Monitorul de Suceava.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia în cursul zilei de luni, după ce a fost căutat de polițiști și pompieri.

Alarma a fost dată în cursul serii de duminică, în jurul orei 20.15, când o femeie din oraș a sunat la poliție și a anunțat că soțul ei s-a legat singur de mâini și picioare și s-a aruncat în râul Moldova, cu intenția de a se sinucide.

Verificările polițiștilor au stabilit faptul că cei doi plecaseră după-amiază la o plimbare prin Parcul Ariniș din Gura Humorului, bărbatul cunoscut cu afecțiuni psihice având asupra sa mai multe pliculețe cu medicamente.

În timp ce treceau puntea suspendată de peste râul Moldova, bărbatul a înghiţit conținutul pliculeţelor, după care a schimbat brusc direcţia de mers şi a luat-o prin pădure, spre marginea albiei râului.

Femeia a încercat să-l scoată din apă, dar nu a reușit

Ajuns pe malul râului Moldova, el și-a legat cu un şiret de încălţăminte o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i soţiei că doreşte să se sinucidă.

Aceasta a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a băgat capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu adâncă şi învolburată.

Femeia l-a scăpat din priviri și s-a gândit că acesta a ieșit din apă și s-a dus acasă, însă acest lucru nu s-a confirmat la ajungerea ei la domiciliu.

În urma sesizării făcute la poliție, echipe mixte au început căutările, însă până la lăsarea întunericului bărbatul nu a fost găsit. Căutările au fost reluate luni dimineață, echipele răscolind ambele maluri ale râului.

După ore de căutări, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în albia râului, la mai bine de 100 de metri de locul pe care l-a indicat femeia.

Cei doi soți locuiau împreună la domiciliul părinților lui, ambii suferind de afecțiuni psihice, iar în ultimele luni avuseseră câteva tentative de suicid, de fiecare dată intervenția celor din familie salvându-le viața.

Lasa un comentariu