Punct de vaccinare anti-COVID deschis la PTF Stânca Costeşti

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vizitat punctul de vaccinare anti-COVID deschis în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca Costeşti.

Aici se face imunizare anti-COVID cu vaccin de la compania Johnson & Johnson.

‘Centrele de vaccinare drive-thru reprezintă o soluţie foarte bună pentru imunizarea populaţiei şi faptul că autorităţile locale s-au gândit să deschidă un astfel de centru într-un punct de frontieră reprezintă un aspect corect, mai ales că traficul se preconizează a fi unul destul de mare, intrări şi ieşiri din România spre Republica Moldova. Aşadar, încurajez funcţionarea acestui centru şi apreciez eforturile făcute de DSP cu toată lipsa de personal pe care o avem deja cronică, inclusiv în procesul vaccinării’, a declarat Raluca Turcan.

De altfel, ministrul Muncii i-a încurajat pe români să se vaccineze anti-COVID, subliniind că aceasta ‘este singura soluţie de a scăpa complet de restricţii, pentru a depăşi cu bine criza sanitară şi pentru a reveni la normalitate’, scrie agerpres.ro.

‘Ştiinţific, nu există o altă variantă, mai bună, decât cea a vaccinării. România are şansa unică de a avea acces liber la vaccinare. Alte ţări ne invidiază pentru această deschidere spre vaccinarea liberă şi ar fi păcat ca oamenii să nu folosească acest avantaj pe care ni l-am creat ca ţară’, a adăugat Raluca Turcan.

La deschiderea punctului de vaccinare anti-COVID din PTF Stânca Costeşti au mai participat prefectul Dan Nechifor, şeful DSP Botoşani, Monica Adăscăliţei, precum şi parlamentarii liberali Cristian Achiţei şi Costel Şoptică.

Lasa un comentariu