Peste 60 de locuri de muncă în Portugalia prin rețeaua EURES

Un agent economic din Danemarca oferă, prin intermediul rețelei EURES România, un număr de 65 de locuri de muncă în domeniul agriculturii în Portugalia.

Se caută culegători de mazăre, iar locul de muncă va fi în ferma din Vila Nova de Milfontes din Portugalia.

Potrivit Ancăi Apăvăloaie, director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani, angajatorul caută persoane îndemânatice și mobile la cules de mazăre.

 Zeci de locuri de muncă în Portugalia prin rețeaua EURES

Pot aplica și cupluri. Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Portugalia. În cadrul locului de muncă există oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari și fără comisioane. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor necesare pentru obținerea dreptului de muncă în Portugalia. Există magazine în apropiere, se asigură transport săptămânal cu autobuzele companiei la cumpărături.

Citește și ATENȚIE! „Tu ești în acest video?” Un val de peste 100.000 de SMS-uri livrează linkuri infectate

Cercetătorii în securitate informatică de la Bitdefender au interceptat un val de cel puțin 100.000 de mesaje SMS, parte dintr-o campanie globală de răspândire a amenințării informatice Flubot care urmărește infectarea dispozitivelor cu sistem de operare Android. Peste jumătate dintre mesajele SMS trimise de către hackeri par a veni de la companii de curierat, în timp ce un sfert folosesc înșelătorii de tipul „Tu ești în acest video?”.

Actorii din spatele amenințării informatice schimbă din mers țările vizate și modifică tacticile continuu pentru a-i convinge pe utilizatori să acceseze linkurile infectate.

Dacă în luna decembrie, victimele vizate proveneau din Australia (40%), Germania (32%) și Polonia (8,6%), în ianuarie hackerii s-au concentrat mai ales pe victime din România (72%).

Amenințarea Flubot folosește spam-ul prin SMS ca mijloc de livrare. Dacă victima accesează linkul din mesaj, Flubot se instalează pe dispozitive și sustrage date bancare, date din agenda de contacte, SMS-uri și alte tipuri de date private și, în plus, cuprinde un arsenal de alte comenzi, inclusiv capacitatea de a trimite mesaje SMS la numere cu suprataxă.

Lasa un comentariu