Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj

Poliţiştii de investigaţii criminale din Roman au efectuat, ieri, şase percheziţii la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonţ, de calibru 9,21 milimetri şi 8 milimetri, 10 cartuşe, precum şi un pistol tip airsoft, supus autorizării, deţinute în mod ilegal. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor‘, se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

La acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Neamţ, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Lasa un comentariu