Patru persoane, reţinute pentru trafic cu droguri de risc şi mare risc

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au fost reţinuţi pentru de trafic de droguri de risc şi de mare risc, au informat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, pe data de 8 aprilie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, împreună cu un procuror DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, au prins în flagrant delict două persoane bănuite de trafic de droguri şi au fost efectuate patru percheziţii la adrese din municipiul Bârlad.

‘În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate peste 110 grame de droguri de risc (canabis), 50 de comprimate ecstasy (MDMA), aproximativ 22 de grame de amfetamină, obiecte folosite la cântărirea şi comercializarea acestora şi telefoane mobile. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, începând cu anul 2019 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi desfăşurat activităţi specifice traficului de droguri de risc şi mare risc, în municipiul Bârlad’, se arată în comunicatul IGPR.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, scrie agerpres.ro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. 

Lasa un comentariu