”Parchează corect” este mesajul de pe o mașină înfășurată în totalitate cu folie, din Suceava

Sucevenii care au trecut joi dimineață pe strada Universității din municipiul Suceava nu au avut cum să nu remarce faptul că un autoturism cu numere de Neamț, parcat în fața fostului Hotel Classic, era înfășurat în totalitate de mai multe ori, iar peste folie erau aplicate mesaje cu testul ”Parchează corect”.

Oamenii care treceau prin zonă au fost de părere în general că gestul este exagerat, mașina fiind parcată ușor neglijent, cu roțile din stânga peste linia de delimitare a locurilor de parcare.

La un moment dat, în zonă și-au făcut apariția patru tineri, care urmau să plece cu mașina respectivă. Fără a face prea multe investigații, tinerii au eliberat mașina de folie, s-au urcat în interior și au plecat. Ei nu au vrut să comenteze acțiunea celor care au făcut acest gest. 

Gestul aparține mai mult ca sigur unuia din agenții economici care au deschise firme în zonă și care se plâng că din cauza parcărilor neglijente se pierd locuri prețioase de parcare.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și Un român urmează să digitalizeze primăriile din America, după ce în România administrațiile locale nu l-au băgat în seamă

Primăriile din România au avut o șansă ca să se digitalizeze. Alexandru Panait este unul din tinerii antreprenori care au vrut să scutească instituțiile publice de birocrație și cozi infernale.

Lasa un comentariu