O şoferiţă beată din Neamţ a băgat trei oameni în spital. Abia putea să sufle în etilotest: „Nu mai pot aşa! De unde, Doamne iartă-mă, să am atâta aer?”

S-a urcat beată la volan şi a băgat trei oameni în spital. Vorbim despre o şoferiţă din Neamţ, care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în plin, într-un alt autoturism. I-a fost foarte greu şi să sufle în etilotest. După mai multe încercări eşuate, a venit rezultatul: 1,15 miligrame alcool pur în aerul expirat.

După accidentul provocat pe DN15, pe direcţia Bicaz-Piatra Neamţ, şoferiţa vinovată a fost pusă faţă în faţă cu aparatul etilotest, scrie observatornews.ro.

Suflaţi mai tare!
Dar cât, Doamne iartă-mă? Ce aparate aveţi dumneavoastră aici, de nu măsoară?…
Dacă nu suflaţi…

Mai tare, mai tare acum, mai tare!
Iar nu mai am! Dar nu mai pot aşa! Aer. De unde, Doamne, iartă-mă, să am atâta aer?
Mai facem o dată!

Şi au fost multe încercări, pentru că şi poliţistul a fost răbdător.

Vă opriţi! Cu forţă! Mai tare!
Nu pot să respir aşa de tare.
Hai, hai!

Şoferiţa avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cu chiu, cu vai, la a şaptea încercare, şoferiţa a reuşit să tragă suficient aer în piept şi să sufle. A picat însă testul. Avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aţi consumat foarte mult alcool. Căutaţi certificatul şi asigurarea maşinii.

Femeia a pierdut controlul volanului din cauza alcoolemiei mari şi a intrat cu maşina într-un alt autoturism în care se aflau trei femei. După impact, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri şi o ambulanţă pentru salvarea victimelor.

Acestea au ajuns la spital, iar şoferiţa turmentată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasa un comentariu