O secţie temporară ATI cu 8 paturi va fi mutată în secţia Obstetrică Ginecologie a SJU Piatra-Neamţ

După o ședință cu șefii de secție, conducerea Consiliului Județean Neamț a găsit un al IX- lea manager, de fapt dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie a mai fost la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, iar pe timpul mandatului sau au fost doua scandaluri rasunatoare.

Unul care a vizat lucrarile de modernizare la sectia Pediatrie, care au ridicat multe semne de intrebare, dar si un deces. Este vorba de Gianina Sechel, mamica care a adus pe lume o fetita si a murit asteptand cardiologul de pe sectie.

Medicul Atănăsoaie a fost tot interimar in perioada iulie 2017-iulie 2018 si si-a dat demisia, motivand ca nu este lasata sa isi faca treaba, scrie radioiasi.ro

La conducerea judetului se afla tot Ionel Arsene.

Tot astazi, comisia de la judet a gasit spatiu pentru noua sectie ATI, pacienti COVID19 pozitivi. Secția de Obstetrică și Ginecologie, care are dotări moderne și a fost refăcută în anul 2014 prin fonduri de la Banca Mondială, fiind avizată I.S.U, existand circuite medicale, va deveni sectie ATI. Iar Obstetrică și Ginecologie va fi relocată la nivelul etajului 5, unde functioneaza Maternitatea si Neonatologia.

Noua sectie ATI va dispune de 8 paturi pe A.T.I și alte două paturi in cadrul U.P.U. Aceasta organizare va fi valabila pana cand consiliul judetean va termina lucrarile in cladirea Nefromed.

Acest spațiu aparține Spitalului Județean de Urgență Neamț si face parte dintr-un alt scandal financiar.

În această locație lucrările de construcție sunt finalizate într-un grad de aproximativ 80% și în regim de urgență pot fi continuate și recepționate in aproximativ 45 de zile. Bani sa fie si bunavointa din partea Consiliului Judetean Neamt.

Lasa un comentariu