O fetiţă din Bacău, la un pas să fie răpită de pe stradă

Poliţiştii din Bacău fac cercetări într-un dosar de tentativă de lipsire de libertate, după ce tatăl unei fetiţe de 10 ani a sunat la 112 şi a spus că un bărbat ar fi vrut să îi răpească fiica de pe stradă, în municipiul Oneşti.

Poliţiştii băcăuani caută un bărbat de aproximativ 45 de ani care este acuzat de părinţii copilei că a luat-o cu forţa în braţe.

Fetiţa, care plecase de acasă la mătuşa ei din blocul vecin, a început să strige şi să se zbată. A fost auzită de o vecină care, din întâmplare, era pe o bancă din apropiere alături de copilul ei.

Femeia a ţipat la el, iar individul a fugit.

O fetiţă din Bacău, la un pas să fie răpită de pe stradă. Bărbatul este căutat de poliţie

Mama fetiţei a postat pe Facebook întreaga poveste şi a cerut ajutor pentru prinderea indivdiului:

„Bună dimineața! Dragi părinți vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii în special fete! Aseară în jurul orei 20 fică mea în vârstă de 10 ani sa deplasat la mătușa ei într-un bloc vecin, la circa 300 m bul Oituz 30 pt a ridica cv acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ: în jur de 45- 50 ani cărunt, circa 170-175 înălțime, părul în codiță prins pe creștet, prinzând-o în brațe și spunându-i „te-am prins, te iau acasă”, fata zbătându-se și țipând a reușit să se elibereze și prin minune a fost ca în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă cu copilul în apropiere!

Am sunat la 112 și în aproximativ 5 minute politia a venit la blocul nostru iar apoi la 20 min și comisari de crima organizată pt a lua declarații și căutarea acelui individ! Rog pe toți ce îmi pot furniza informații despre această persoana să-mi scrie în privat! Mulțumesc!”.

Sesizaţi de părinte, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

„În seara zilei de 24 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 ani cu privire la faptul ca fiica minoră a fost abordată de un bărbat necunoscut care ar fi încercat să o ia în braţe. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au purtat discuţii cu minora şi tatăl acesteia şi au început verificările pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la lipsire de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

(Sursa: Observator.tv)

Lasa un comentariu