Mai mulţi jandarmi au donat sânge pentru o fetiţă de 9 ani, diagnosticată cu o boală gravă

Mai mulţi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui au donat sânge pentru o fetiţă în vârstă de nouă ani, diagnosticată cu o boală gravă, care se află internată în Spitalul de Copii ‘Sf. Maria’ din Iaşi.

Într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii instituţiei, jandarmii îşi manifestă speranţa ca gestul lor să fie urmat de cât mai multe persoane.

‘Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui au răspuns ‘Prezent’ la apelul făcut în presă şi pe reţelele de socializare de familia unei fetiţe de numai 9 anişori care se află internată la spitalul ‘Sf. Maria’ din Iaşi şi care are nevoie urgentă de sânge. Jandarmii vasluieni, ca parte a comunităţii, participă constant la campanii de donare, în efortul comun de a aduce speranţă şi încredere celor a căror viaţă depinde de sânge’, precizează sursa citată.

În ultimele zile, familia fetiţei a solicitat pe reţelele de socializare ajutor din partea celor care doresc să doneze sânge, iar cererea a stârnit un val de empatie în mediul online.

Părinţii au precizat că fata are nevoie de trombocite şi că pot dona mai ales persoanele de sex masculin, indiferent de grupă sau RH.

Lasa un comentariu