Incendiu puternic la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, pompierii acţionând mai bine de trei ore pentru lichidarea focului.

Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale, dintre care trei de stingere cu apă şi una multifuncţională şi cu echipaje specializate alcătuite din 17 subofiţeri şi doi ofiţeri, potrivit pompierilor existând pericolul de propagare a incendiului la întregul depozit, precum şi la o firmă de pompe funebre şi două locuinţe din apropiere, notează agerpres.ro.

‘La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, nefiind înregistrate victime. După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă fără acumulare de căldură. Valoarea estimată a bunurilor distruse sau degradate este de aproximativ 100.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate de circa 500.000 de lei’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, atelierul a ars parţial, fiind, de asemenea, distruse mai multe utilaje, două vestiare, piese de mobilier şi unelte.

Au fost salvate magazinul şi sala de ceremonii aparţinând firmei de pompe funebre, precum şi cele două locuinţe din apropiere

Lasa un comentariu