Incendiu la un apartament din Piatra Neamţ – două persoane transportate la spital, 28 evacuate

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa la un apartament în municipiul Piatra Neamţ, două persoane fiind transportate la spital intoxicate cu monoxid de carbon, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa, potrivit Agerpres.

Pompierii de la Detaşamentul Piatra Neamş s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de lucru la înălţime, două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul, care s-a manifestat cu degajare mare de fum, a fost sesizat la ora 05.28 şi a fost stins la ora 06.18. Două persoane din apartamentul incendiat, care au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon, au fost transportate la spital.

„Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. Două persoane, care au suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon, au fost transportate la spital. Două persoane de la etajul al doilea au fost scoase de pompieri cu autoscara”, au transmis reprezentanții ISU Neamț. Sursa citată arată că în total au fost evacuate 28 de persoane, între care opt copii, informează Mediafax.

De asemenea, echipajele de la SAJ au preluat şi au transportat la spital doi minori şi un adult, cu atacuri de panică şi uşor intoxicaţi cu fum. În total au fost evacuaţi din imobil 20 de adulţi şi opt copii.

Lasa un comentariu