Incendiu într-un bloc din Vaslui. O persoană a fost tranportată la spital, la Iaşi

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu trei autospeciale, între care și o ambulanță tip C1 (terapie intensivă mobilă) pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o garsonieră aflată la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Metalurgiei. În locuință a fost găsit proprietarul garsonierei, care se afla în stare de inconștiență, era intoxicat cu monoxid de carbon și suferise arsuri.

„Victima, o persoană de sex masculin in vârstă de aproximativ 44 ani a primit primele îngrijiri medicale la bordul ambulanței de terapie intensivă mobilă (TIM), după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 12% din suprafața corpului. De asemenea, victima a fost diagnosticată cu arsuri ale căilor aeriene superioare.” a declarat purt. cuv. al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Ulterior bărbatul şi-a revenit dar era în stare de șoc, scrie radioiasi.ro.

Întrucât avea arsuri la nivelul feței și ale căilor respiratorii, în scurt timp a fost transferat la o unitate medicală specializată în tratamentul arsurilor din municipiul Iași.

Lasa un comentariu