Incendiu devastator într-o localitate din Bacău. Patru case au fost mistuite de flăcări

Incendiu devastator într-o localitate din judeţul Bacău. Patru case şi anexele gospodăreşti s-au făcut scrum, în focul pornit la una dintre locuinţe şi alimentat de vânt. Oamenii au rămas fără locuinţe, dar şi fără acte. Mai multe animale au fost prinse în grajduri şi nu au mai putut fi salvate. O singură casă era asigurată.

Alimentate de vânt, flăcările s-au extins rapid, de la o gospodărie la alta. Patru case şi anexele lor au fost mistuite de foc. 40 de pompieri au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, iar vecinii le-au sărit în ajutor.

Misiunea a fost îngreunată şi de faptul că hidranţii din zonă nu funcţionau, iar pompierii au fost nevoiţi să alimenteze din municipiul Oneşti, aflat la cinci kilometri distanţă.

GEORGE SOCACI, ISU BACĂU: Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi, la patru case de locuit şi anexele gospodăreşti aferente acestora. Acţionăm cu şapte autospeciale de stingere.

În prag de iarnă, oamenii au rămas pe drumuri, fără case şi animale. Unii abia au apucat să îşi mai salveze câteva acte.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Autorităţile urmează să stabilească acum cu exactitate de la ce a pornit totul. Pagubele sunt însă uriaşe, iar un singur om avea asigurare pentru locuinţă.

Lasa un comentariu