În Galați, stațiile de încărcare pentru mașini n-au putut fi activate pentru că au fost aruncate cutiile în care au venit

Foto: Ionuț Pucheanu/ Facebook

Primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat că stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în oraș nu au putut fi activate. Asta deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit. Edilul a precizat că situația a fost remediată în cele din urmă, transmite publicația locală Viața Liberă.

„Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul la Pro Lider FM.

Edilul-şef s-a arătat înţelegător faţă de constructori. Acesta a dat de înţeles că nici el nu păstrează ambalajele echipamentelor pe care şi le cumpără.

Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: „Au codurile – într-un târziu – de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor”.

Sursa: Digi24

Citește și: Băuturi spirtoase descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Galați

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier a descoperit 57 de litri băuturi spirtoase, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în bagajele personale.

În data de 20 iulie a.c., in jurul orei 06.00  în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Bulgaria.

Lasa un comentariu