FOTO. Tragedie la Putna. Un tânăr a murit pe loc, iar prietenul lui este în stare gravă

Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul de 24 de ani a fost grav rănit, în această dimineață, într-un grav accident la Putna, în Suceava. Maşina în care se aflau cei doi a ieșit de pe șosea și s-a făcut praf într-un stâlp, apoi în gardul unei case.

Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, după care s-a izbit de un stâlp de susţinere a reţelei electrice, apoi de gardul unei case, maşina oprindu-se în curtea imobilului respectiv.

În urma impactului, autoturismul, un VW Golf, s-a făcut praf.

Un tânăr de 25 de ani a murit, iar altul de 24 de ani a fost grav rănit, în această dimineață, într-un grav accident la Putna

Potrivit newsbucovina.ro, cei doi tineri au rămas încarcerați în mașină. Unul dintre ei a fost găsit de echipele de salvatori ale ISU în stare de semiconștiență, iar celălalt inconștient.

Accident groaznic la Putna, un tânăr a murit pe loc

Ambii tineri au fost extrași din mașină, iar pentru tânărul de 25 de ani aflat în stare de inconștiență s-au aplicat manevre de resuscitare fără însă răspuns, fiind declarat decesul.

Celălalt tânăr a fost transportat la CPU Rădăuți.

La faţa locului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD, cu sprijinul a doua echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Lasa un comentariu