FOTO. Accident teribil la miezul nopţii cu o dubă din Iaşi plină de copii

Accident groaznic, ieri-noapte, în jurul orei 0.30, pe DN 2 – E85, în satul Dumbrava, comuna Iteşti, judeţul Bacău, după ce o dubă în care se aflau şapte persoane, cinci copii şi doi adulţi, a intrat într-un cap de pod, notează unupetrotus.ro. Potrivit unor surse, autovehiculul plecase de la Iaşi cu destinaţia Timişoara. La faţa locului s-au deplasat autospeciale SMURD şi SAJ.

Potrivit presei locale, o fetiţă de 10 ani ar fi fost găsită în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, medicii reuşind să o salveze. Dintre cele şapte victime ale accidentului, cinci sunt copii, scrie ziaruldeiasi.ro.

Toate cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital. Potrivit SJU Bacău, şoferul, de 47 de ani, din Timişoara, a fost internat în secţia Chirurgie, cu traumatism toraco-abdominal. Mama celor cinci copii, de 27 de ani, din Iaşi, are diverse contuzii, este staţio – nară în UPU, încă nu este internată.

O fetiţă de 10 ani este internată la Neurochirurgie, cu politraumatisme severe, în terapie intensivă. Ceilalţi copii, o fetiţă de 6 ani, un băieţel de 8 ani, unul de trei ani şi un bebeluş de 11 luni, sunt la chirurgie pediatrica, toţi la terapie intensivă. Din primele investigaţii încă nu s-a putut stabili natura relaţiei dintre cei doi adulţi, şoferul de 47 de ani şi mama celor cinci copii, de 27 de ani.

Lasa un comentariu