Focuri de armă la frontiera de est. S-au confiscat mii de pachete de țigări și un autoturism

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de graniță Românești, 2.000 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 19.750 de lei. Potrivit Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) din Botoşani, în jurul orelor 22:15, au fost observate în apropierea malului râului Prut, patru persoane care încărcau colete de mari dimensiuni într-un autoturism.

La vederea poliţiştilor, persoanele au reușit să fugă, abandonând coletele și autoturismul. Trei dintre aceștia au izbutit să treacă în R. Moldova cu ajutorul unei bărci, iar o persoană a fugit în pădurea din apropiere. Astfel, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi intrarea sau iesirea din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, menționează reprezentanții STPF Botoșani.

Lasa un comentariu